Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 6. 2011

O víře a zákonu přitažlivosti

Jeden z darů člověka je schopnost Víry. Proto, abychom na naší cestě životem nalézali odpověď na otázku, kdo jsme a jaký je smysl našeho života, postupně tuto schopnost intuitivně rozvíjíme. Měli bychom se naučit věřit nejen myslí, ale hlavně srdcem, tedy emočním prožitkem-nadšením. 

To co z víry dělá výjimečný nástroj je víra ve Víru. Víra, že naší silou víry můžeme vytvářet svou realitu. Víra, že Láska je základním kamenem Vesmíru. Víra v dobro a harmonii. S nadšením prožívat život plný proměn a možností s plnou vírou, že vše co se nám děje je dobré a nejen to, že mi sami můžeme toto dění ovlivnit.
Pokud věřím, že svět je plný úžasných bytostí tak k sobě takové bytosti podle zákona přitažlivosti přitáhnu. Pokud věřím svým srdcem, že hojnost je naší přirozeností, budou i mé zkušenosti plné hojnosti. Ale také naopak. Pokud věřím, že je život plný utrpení a nespravedlnosti tak takový skutečně bude.
Pokud je naše Víra v dobro nezlomná a přesto je náš život plný nepříjemných zvratů, je možné, že je třeba se ještě něčemu naučit. Povolit pouta ega a rozvinout v sobě úctu a pokoru. Pokud stále nevytváříme realitu, jakou bychom si přáli, naše Víra je blokována nedůvěrou, že je to skutečně možné. Zákon přitažlivosti nám vždy ukáže, jak poctivý jsme sami k sobě. Opravdu nezávidím? Opravdu nechci s nikým soutěžit? Opravdu si myslím, že je svět spravedlivý?
Zákon přitažlivosti nám dává vše, v co věříme. Zákon přitažlivosti vytváří naši realitu. Z toho vyplývá, že náš život je takový jak hluboko si uvědomujeme sílu naší Víry. Zákon přitažlivosti však nerozlišuje, zdali je naše Víra pozitivní nebo negativní. Dá nám to, v co věříme.  

Naše schopnost Víry však vždy otevře ty kanály v nás, které činí zázraky. Zázraky sebeléčení, zázrak Tvoření, zázrak Života v jeho podstatě.