Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 10. 2011

Čakra 11 – Nanebevzetí

Transcendentní čakrový systémimg_1840.jpg

Čakra jedenáctá – Nanebevzetí
 
Článek publikovaný v Jóga dnes podzim 2011
 
 
Jedenáctá čakra je uvědomění si sebe jako Světelného celku. Naše Světelné tělo se aktivuje a vědomí individuality se prolíná se světlem vesmíru, se světelnou podstatou. Ve fyzickém těle si zcela zřetelně uvědomujeme světelné propojení všech bytostí nejen na této planetě. Spojuje nás Láska čakry desáté a Světlo čakry jedenácté.
 
Aktivace desáté a jedenácté čakry plně otevřou duchovní schopnosti čakry deváté, a my ovládáme život hmotný, duševní a duchovní. Teprve propojením Lásky a Světla získáváme naprostou svobodu v činění zázraků, průchod dimenzemi i časem. Teprve s plným vědomým prožitkem, že všichni jsme světlem a láskou, se otevřou brány věčného soucitu. Uvědomujeme se na všech úrovních existence. Žijeme v těle fyzickém, astrálním i světelném. Jsme mnohadimenzionální bytostí v plném prožitku uvědomění.
 
Energie světelného těla umožňují transmutaci těla fyzického. Zrychlují se vibrace hmoty. Nastává proces zduchovnění a nanebevzetí, který se dokončí aktivací čakry dvanácté. Život ve hmotném těle je radostný, plný lásky a svobody. Nelpíme. Nejsme připoutáni ani hmotou ani emocemi. VÍME, že jsme se vším spojeni. Zlo je pouze projevem nevědomosti a jako takové neexistuje. Vše je prostoupeno Světlem Vědomí.
 
Jedenáctá čakra je důležitým aktivátorem aktu osvobození z procesů naší mysli. Otevření všech čaker je trvalé a úplné. Nedochází již k samovolnému uzavírání napojení, které je způsobováno strachem. Všechny emoce jsou transformovány ve světlo. Naše touhy směřují k vibracím blaženosti čakry dvanácté a následnému rozplynutí se ve Zdroji samém.
 
Žijeme v době, kdy je aktivace jedenácté čakry počátkem duchovního rozkvětu lidstva. Právě její, alespoň částečné otevření u určitého počtu jedinců se váže k energetickým změnám po roce 2012. Život a krása této planety závisí na aktivaci Světla každého jednoho z nás. My, tedy i ty, činíš zázraky a jsi tvůrcem dobra a lásky zde na Zemi. Světlo je naší přirozeností stejně jako Láska a Sounáležitost.