Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 12. 2012

2012

   ROK 2012 

        Rok Odevzdání
 Sklízíme, co jsme zaseli.
 
  

mandala-12-13.jpgSvět je projekcí našeho nitra. Projekcí vědomého i nevědo

mého. Projekcí mysli naší i
 kolektivní. Vše co se v našich životech odehrává, je naším vlastním výtvorem.
Tvoříme svou myslí a emocemi, které prožíváme. Máme možnost změnit vše v jediném okamžiku.
 
Onemocnění těla je stavem mysli. Naše karma je stavem mysli. Světlo a Láska, je stavem naší mysli. Nepřízeň a tmářství, je pouze v našich myslích. Máme nekonečné množství možností, v jaké realitě budeme žít a jaký vesmír si pro sebe vytvoříme. My sami jsme jediní, kdo zodpovídá za život, který žijeme.
Setrváváme stále ve stavu bdělosti, abychom si uvědomovali co právě teď, v tomto přítomném okamžiku cítíme. Zdali se právě teď uvědomujeme jako Vědomí Já ve hmotném těle. Zdali jsme stále napojeni na naše vnitřní, radostné Já, které je plné Lásky. Prožitek radosti nám ukazuje cestu. Nadšení je energie Tvoření.
 
Víme, že nejsme myšlenkou ani emocí. Používáme mysl a emoce jako průvodce a pomocníky. V negativitě si zřetelně uvědomujeme triky našeho ega. Nelpíme a neodporujeme. Plynutí je energií života. Pokud cítíme radost a lásku, jsme napojeni na naši duchovní podstatu. Bůh je v nás a tím jsme napojeni na božské všude kolem nás. Milost je přirozeností Přítomného Okamžiku. Žijeme tady a teď. Andělé a ochránci jsou s námi v tuto chvíli, v tomto prostoru. To co je tam a někdy je projekcí pochybujícího ega. Vše je teď v Lásce a radosti.
 
Hluboko v nás cítíme rozpínající pocit Vděčnosti. Vděčnosti, že JSME a že Jsme TVOŘÍVÝM VĚDOMÍM JÁ. Umíme přijímat a oddat se, měnit i vytvářet. Jsme spojeni v Jednotě veškeré existence. Země dýchá stejným dechem jako Já a vše ve vesmíru. Každá planeta je tlukotem mého srdce. JSEM.
 
V tomto roce se odevzdáváme tvořivým silám vesmíru, které přinášejí vše, co rezonuje s energiemi v našich srdcích.